Behandlingar

Som utbildad diplomerad massör ingår följande kompetenser: Avslappningsmassage, halvkroppsmassage, helkroppsmassage, ansiktsmassage, anatomi, fysiologi, ergonomi, etik, massageregler, kontraindikationer och journalföring.

Jag använder bara ekologiska oljor som är varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Svensk klassisk massage

Detta är den vanligaste formen av massage i Sverige. Massagen utgår ifrån vissa speciella handgrepp och tekniker som gör att musklerna behandlas effektivt på djupet. Massagens effekt är väl dokumenterad.

 

Gör spända muskler mjuka och elastiska

Ökar blodcirkulationen i musklerna
Ökar lymfcirkulationen
Stärker immunförsvaret
Har en avslappnande effekt på kroppen
Motverkar spänningar vid smärttillstånd
Motverkar stress
Ökar vår koncentrationsförmåga
Ökar kroppens allmänna välbefinnande

 

 

Idrottsmassage

Denna massage utgår från samma grepp och tekniker som Svensk klassisk massage. Skillnaden är att idrottmasssage är lite hårdare och snabbare. Musklerna väcks till liv och massagen har en prestationshöjande effekt. Denna massage passar som namnet säger till personer som idrottar.

Regndroppsmassage

Detta är en speciell form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem genom kraften i  behandling man utför med terapeutiska eteriska oljor.Behandlingen är från början framtagen för skolios och andra ryggbesvär,men har visat sig ha god effekt även på många andra problem.

Raindrop Technique är en behandling där man använder sig av en kombination av mjuka massagetekniker tillsammans med eteriska oljor för att balansera upp och stärka kroppen fysiskt, känslomässigt, nutrionellt och elektriskt. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombinationen av massage och kraften i de eteriska oljorna. Det finns många varianter av Raindrop Technique. Vid rygg och nackproblem används alltid samma oljor med inte alltid i samma ordningsföljd.

En regndroppsbehandling tar ungefär en timma. Vid ohälsa rekommenderas tre behandlingar inom 3-7 dagar och därefter minst en behandling varje vecka tills kroppen är i balans. När man redan mår bra rekommenderas minst en behandling varje månad för att bibehålla en god hälsa och för att stärka upp sitt immunförsvar.

 

 

Regndroppstekniken hjälper till att balansera kroppens energicentrum och frigöra blockeringar, utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felinställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk längre än om man tvingar in kroppen i en bättre position. Regndroppstekniken, precis som andra former av aromaterapi kan användas självständigt men också i kombination med andra terapeutiska behandlingar som massage, kinesiologi, akupunktur, kiropraktik mm.

 

Behandlingar

Som utbildad diplomerad massör ingår följande kompetenser: Avslappningsmassage, halvkroppsmassage, helkroppsmassage, ansiktsmassage, anatomi, fysiologi, ergonomi, etik, massageregler, kontraindikationer och journalföring.